Xboxflickan & Nikke

Årets spelblogg 2009

Angelica i Radio Speltorsk

8 Skrivet av - 27 maj, 2010

Precis när ni trodde att ni hört allt ni kunnat höra av mig om Red Dead Redemption drar jag på mig headsetet och gästar ännu en podcast!

Det är vännerna på Radio Speltorsk som utgör det trevliga sällskapet denna gången och vi har en fin pratstund tillsammans med Tobias om bland annat spelbloggar (massvis med tips på vad du inte får missa!) men givetvis en massa spelsnack också.

Du hittar avsnittet på Radio Speltorsks hemsida!

Idag fick jag ett recensionsspel med posten! Bilspelet Blur som jag trots den helt vidriga reklamen EmmyZ bloggat om ändå blivit ganska sugen på. Någon mer som tänkte införskaffa?

Nu ska jag krypa ner i sängen för jag är fasligt trött efter en helt hysteriskt fullspäckad vecka. Men imorn börjar helgen och då har jag äntligen lite tid över för bloggen. Jag har varit på lite releasefester jag vill berätta om, fått med mig lite spel att tävla ut i bloggen och om ni håller ett öga på Press2Play.tv imorn ska ni se att det nog dyker upp en ny topplista med mig där. Ses imorn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kommentarer

Ludde Lundblad - 28 maj, 2010

Syns idag! (har precis gett en bäbis mat, därav den sena timmen) Ser framemot att höra från UFC releasen. Vem vann ;)

GamerGadgetGirl - 28 maj, 2010

Innan jag såg reklamfilmen så var jag pepp på Blur. Älskar den typen av bilspel! Men nej, Blur är bojkottat nu. Skaffa Split/Second istället! Roligaste bilspelet sedan Burnout serien! :D

Sindawilya - 28 maj, 2010

Var sugen på Blur men precis som GamerGadgetGirl känner jag att bojkott är aktuellt efter den där vidriga reklamen.

Ser fram emot tävlingar! (Kent Singstar shall be MIIIINE!) :D

jim - 28 maj, 2010

Lirade Blur-demot en hel del och gillade det. Kändes lite som en mariokart-klon men med riktiga bilar och coolare vapen och mycket mer fart, med lite inslag av Modern Warfare i onlineläget. Har dock inte sett denna reklamfilm som ni talar om. Kommer antagligen inte skaffa detta spel ändå, cashen sätter stopp!

tommy håkansson - 28 maj, 2010

Alltså, Blur. Jag vet inte. Hur mycket hardcorestatus förlorar jag om jag säger att jag inte ser vart jag ska åka?

tommy håkansson - 28 maj, 2010

Oh, wait, kanske tänker jag på Split/Second. ^o)

Mattias // Onlajn.se - 28 maj, 2010

Postade min egen recension på Blur på Onlajn.se i morse, gillart starkt!

Fick ”fel” version av Red Dead Redemption med posten idag, väntade på PS3 versionen, fick Xbox versionen så nu måste jag pysa iväg till Ica Maxi och inhandla en ny konsol yey me.

Spel-Malmer - 1 juni, 2010

Bra avsnitt och roligt att lyssna som vanligt. Gillar hur du pushar för Alan Wake. Är rädd att detta fenomenala spel glöms bort lite och får lite dåligt med försäljning. Det är ju så fantastiskt!

Föresten, du sa i ditt gästspel i Radiogamer att man skall fråga spelbolagen och andra och inte vänta på att bli tillfrågad. Låter vettigt, men var börjar man? Liksom att maila info@microsoft.com kommer man inte så långt med…

Skriv en kommentar

The Inverted Castle

Senaste kommentarer

Kategorier

Facebook

Kommande spelsläpp